Izvor:
11.10.2017 u 18:30
0

TRAGEDIJA NA LETU ZA MINHEN: Devojčica (7) se onesvestila i umrla, lekari bili nemoćni!

Sedmogodišnja devojčica umrla je u avionu Emirata koji je u utorak u 8:50 sati sa 336 putnika poletio iz Dubaija za Minhen.

Posle 45 minuta počela je drama, piše nemački Bild.

"Dete se onesvestilo. Imala je temperaturu", rekli su Ralf Veber i Teresa Leihte (20) koji su sedeli tri reda iza porodice s Tajvana.

Osoblje aviona kao i lekari su se borili za njen život i oživljavali je celo vreme.

Avion je sleteo u Kuvajt. Svi putnici su morali da ostanu u avionu, a ubrzo je došla Hitna.

"Međutim, devojčica je već bila mrtva. Izneli su je iz aviona. S njom su bili majka, baka, brat i sestra", kazala je Teresa Leihte. Sat i po vremena kasnije, A380 je poleteo za Minhen.

Portparol Emirata potvrdio je da je Avion morao da sleti zbog hitnog medicinskog slučaja i da je lekar mogao samo da utvrdi smrt putnice, piše Blid.

Happytv.rs/Jutarnji.hr
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter