Izvor:
29.06.2016 u 17:05
0

NAJUŽASNIJI PRIZOR POKOLJA U ISTANBULU: Ova fotografija je obišla svet (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Teroristički napad na najvećem aerodromu u Turskoj glavna je vest u svetu, ali i tema na društvenim mrežama gde se najviše šeruje jedna potresna fotografija.

Na toj fotografiji napravljenoj posle napada vidi se muškarac sa krvavom devojčicom u rukama.U pozadini se vidi taksi, a kako su mediji preneli da su taksisti sa aerodroma prevozili ranjene u bolnicu pretpostavlja se da je ova fotografija nastala upravo na ulazu u neku bolnicu.

Prema poslednjim informacijama u napadu na aerodrom „Ataturk“ ubijeno je 28 ljudi, a ranjeno oko 60. Mediji prenose i da su napad izvršila tri napadača, a ne dva kako je prvobitno javljeno.

Turska policija počela je da evakuiše aerodrom Ataturk u Istanbulu posle napada. Portparol istanbulske policije rekao je za „Gardijan“ da je „bomba eksplodirala na aerodromu i da ima mnogo žrtava“, dodajući da tačan broj nije poznat.

Osim toga, rekao je da je jedna osoba, „možda terorista“, otvorila vatru na policiju ispred aerodroma kako bi pokušala da dođe do međunarodnog terminala kako bi detonirala bombu.

Osim toga, navodi se i da se pucnjava čula s parkinga aerodroma, kao i da su policajci pucali kako bi "neutralizovali" osumnjičene".

Pogledajte:

dete

HappyTv.rs
Foto:Twitter/BGozudik/ABC

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter