Izvor:
16.10.2017 u 02:28
0

AMERIČKI GENERAL IZNEO ŠOKANTNU PROGNOZU: Rat sa Severnom Korejom je zakazan, evo kada će početi! (VIDEO)

Penzionisani general SAD Beri Mekafri tvrdi da će Amerika biti u ratu sa komunističkim režimom u Pjongjangu "do sledećeg leta".

Kim Džong-un je nastavio da eskalira svoju preteću retoriku protiv Sjedinjenih Država i njenih saveznika, usred produbljivanja krize na korejskom poluostrvu.

Bivši general američke vojske odbacio je mogućnost da se Severna Koreja vrati za pregovarački sto, što je zamerio američkom predsedniku Donaldu Trampu.

"Problem je što imamo toliko kriza koja se sada odvijaju, potencijalno, da to preopterećuje diplomatske napore, kao i sposobnost američkih oružanih snaga da to reše. Ne želim da mi skrenemo pažnju sa Severne Koreje".

"Sadašnji način komuniciranja američke administracije i po mom mišljenju, nedostatak diplomatske i ozbiljne strategije, vodi nas u rat sledećeg leta"

Ranije ove nedelje, eksperti su otkrili zabrinutost da će Severna Koreja izvršiti "odmazdu" sa balističkom raketom pred predstojeću zajedničku pomorsku vežbu SAD-a i Južne Koreje.

Na satelitskim slikama navodno su prikazani projektili postavljeni na lanserima koji se transportuju iz hangara blizu Pjongjanga.

Američki i južnokorejski zvaničnici sumnjaju da Kim planira da pokrene rakete sposobne da stignu do teritorije SAD.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter