Izvor:
01.07.2016 u 22:07
0

IDENTIFIKOVANI NAPADAČI: Dvojica bombaša sa aerodroma Ataturk su državljani RUSIJE!

Dvojica od trojice bombaša samoubica koji su izveli teroritički napad u Istanbulu u kojem je poginulo 44 ljudi, imali su ruske pasoše, saopštilo je danas ministarstvo spoljnih poslova Kirgizije.

Ministarstvo je pozivajući se na informacije kirgiskog konzulata u Istanbulu, navelo u saopštenju da su "turske vlasti ustanovile identitete dvojice terorista".

Oni su identifikovani kao Rakim Bulgarov i Vadim Osmanov, navelo je kirgisko ministarstvo ne navodeći druge detalje, prenosi Rojters. Ranije danas su i turski mediji preneli da su dvojica osumnjičenih ruski državljani.

Izvor:Tanjug
Foto:Twitter/MailOnline

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter