Izvor:
02.07.2016 u 01:43
0

Džihadisti ubili CENJENOG PILOTA!

Džihadisti grupe Džejš el islam (Armija islama) ubili su danas pilota sirijskog vojnog aviona koji se srušio u istočnom predgrađu Damaska, saopštila je komanda Oružanih snaga Sirije.

Pilot je uspeo da se katapultira, ali se našao na teritoriji koju kontrolišu džihadisti, preneo je Sputnjik.

U saopštenju sirijske vojske kaže se da su "teroristi su počinili strašan zločin ubivši pilota-junaka, pukovnika Nursa Hasana. Ovaj kukavički postupak protivreči svim ljudskim i međunarodnim pravilima o postupanju sa zarobljenicima…".

Ranije je objavljeno da se sirijski vojni avion srušio u planinama kod Damaska, a mediji su preneli različite informacije o razlozima pada i sudbini pilota. Opservatorija za ljudska prava navela je da su džihadisti zarobili pilota dok je zvanična agencija SANA javila da se avion srušio zbog tehničkog problema i da je potraga za pilotom u toku.

Izvor:Tanjug
Foto:Twitter/TheQuint

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter