Izvor:
02.07.2016 u 02:28
0

TALAČKA KRIZA SE I DALJE NASTAVLJA: Jedan policajac poginuo!

Grupa od devet napadača upala je danas u restoran u centru prestonice Bangladeša Dake i uzela više talaca među kojima ima više stranaca, javili su lokalni mediji.

Kako je preneo CNN, u restoranu se nalazi najmanje 20 talaca. Najmanje jedan policajac je poginuo u obračunu sa napadačima a dvojica su ranjena, saopštila je policija, javio je Rojters.

Veliki broj policajaca stigao je na lice mesta i blokirao čitavo područje u kom se nalazi restoran koji inače često posećuju stranci. Identitet napadača za sada nije poznat, ali je jedan od očevidaca koji je uspeo da pobegne iz restorana ispričao da su vikali "Alahu akbar", navodi AP.

Izvor:Tanjug
Foto:Twitter/fop2014

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter