Izvor:
30.10.2017 u 03:18
0

KIM DŽONG-UN IZNENADA POSETIO FABRIKU: Umesto oružja slikao se sa sapunom!

Severnokorejski lider Kim Džong-un odvojio je nešto vremena kako bi, usred konfrontacije sa SAD i njihovim saveznicima, posetio fabriku kozmetike u Pjongjangu, piše BBC.

On je renoviranu fabriku posetio sa članovima svoje stranke i suprugom Ri Sol-ju koja se retko može videti u javnosti, a za razliku od uobičajenih fotografija, na kojima se Kim vidi sa raketama i oružjem, on je ovog puta uslikan sa sapunima i kozmetičkim proizvodima.

Kako se navodi, on je pohvalio fabriku i pozvao je da proizvodi kozmetiku svetske klase.

Posetu je snimala državna televizija, a sve se dogodilo samo dan nakon što je američki državni sekretar Džejms Matis kazao da njegova zemlja nikada neće prihvatiti Severnu Koreju naoružanu nuklearnim oružjem.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter