Izvor:
02.11.2017 u 22:27
0

HOROR: Ginekolog silovao pacijentkinju, a ona mu se osvetila OVAKO!

Ginekolog koji je optužen za zlostavljanje završio je u kućnom pritvoru. Policija istražuje da li je napadao i druge žene.

Migrantkinja iz Tunisa (28) ispričala je inspektorima da ju je ugledni ginekolog iz Italije Bađo Adile (65) dva puta napastvovao na Siciliji, prvi put u privatnoj ordinaciji pre 11 meseci, a potom u državnoj bolnici.

Ginekolog joj je rekao da u bolnicu dođe na ultrazvuk.

Tamo ju je ponovo napao, ali ovog puta sve je snimila mobilnim i lekara silovatelja prijavila policiji.

Kako je ispričala uz nadzor prevodioca i psihologa nakon prvog silovanja bila je u šoku, nikome nije o tome pričala jer je bila uverena da njoj kao migrantkinji iz Tunisa niko neće verovati, te je nakon novog poziva, misleći da će je opet napasti, morala da prođe istu strahotu ne bi li snimila silovatelja.

Ona je prethodno 13 puta tražila pomoć u svojoj državi ali nije imala uspeha. Kada je konačno stigla u Palermo pomislila je da je konačno pronašla lekara koji će joj pomoći.

Zabrinjavajuća je činjenica da ga neki brane na Fejsbuku.

Policija istražuje da li je napadao i druge žene.

Izvor: Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter