Izvor:
08.11.2017 u 13:40
0

SASTANAK U VIJETNAMU: Putin spreman za susret sa Trampom!

Predsednik Rusije Vladimir Putin spreman je za susret sa američkim liderom Donaldom Trampom na marginama azijsko-pacifičkog samita u Vijetnamu, rekao je danas šef ruske diplomatije Sergej Lavrov.

“Čujemo najave Donalda Trampa da planira da održi sastanak sa predsednikom Putinom. Putin je za to spreman. Amerikanci to znaju”, rekao je Lavrov, prenosi Tas s.

Službe protokola su u kontaktu, dodao je on, i kada agende predsednika budu definitivno precizirane biće saopšteno i kada će se dogoditi susret, dodao je on.

Lavrov je dodao i da će se on sastati sa američkim državnim sekretarom Reksom Tilersonom takođe na marginama samita u Vijetnamu koji se održava 10. i 11. novembra.

Tramp, koji se nalazi na azijskoj turneji, trenutno je u Južno Koreji a odatle putuje u Kinu. Očekuje se da će u vijetnamski grad Danang stići 10. novembra.

"Želimo da nam Putin pomogne oko Severne Koreje, a sastaćemo se i drugim liderima", izjavio je Tramp u Tokiju.

izvor:tanjug.rs
Foto:Twitter/MichaelDelauzon

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter