Izvor:
08.11.2017 u 22:48
0

POŽAR U MOSKVI: Gori zgrada ruske obaveštajne službe, ima nestalih!

U zgradi Ruske spoljnoobaveštajne službe u jugozapadnom delu Moskve izbio je danas požar u kojem je nestalo najmanje troje ljudi, prenosi RT.

Zgrada je deo velikog kompleksa na periferiji Moskve gde je sedište ruske Spoljne obaveštajne službe.

Prema nepotvrdjenim informacijama, požar je izbio u podzemnom kablovskom tunelu, moguće tokom radova na njegovom održavanju.

Portparol Agencije Sergej Ivanov rekao je za Tass da je "prerano da se iznose komentari pre zvanične istrage", ali je potvrdio da je u kompleksu vanredna situacija.

Moskovske službe za vanredne situacije saopštile su da su reagovale na poziv u pomoć i da preduzimaju neophodne mere u cilju spašavanja ljudi za koje se veruje da se nalaze u podzemnim etažama.

Na licu mesta nalazi se najmanje 15 vatrogasnih brigada.

Blic.rs
Foto: Arhiva/Twitter

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter