Izvor:
09.11.2017 u 00:35
0

Ugašen požar u zgradi ruske Spoljne obaveštajne službe!

Ruska spoljnoobaveštajna služba potvrdila je da je danas izbio požar u njenom sedištu u Moskvi, navodeći da je požar tokom dana ugašen i da niko nije povređen.

U saopštenju se navodi da je požar izbio danas u tehničkom objektu u sklopu njenog sedišta, prenosi AP.

Ruski mediji su javili da je požar izbio u tunelu u kojem se nalaze kablovi ispod sedišta te službe u jugozapadnom delu Moskve, te da ga je najverovatnije izazvao kratak spoj.

Ruska spoljnoobaveštajna služba nadzire ruske obaveštajne operacije u drugim zemljama, kao naslednik agencije iz sovjetskog perioda – KGB, navodi američka agencija.

Ranije, danas, RT je javio da je u zgradi Ruske spoljnoobaveštajne službe u jugozapadnom delu Moskve izbio je požar u kojem je nestalo najmanje troje ljudi, a da je na lice mesta izašlo najmanje 15 vatrogasnih brigada.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter