Izvor:
04.07.2016 u 21:44
0

DRAMATIČNA AKCIJA POLICIJE: Privedeno 8 odbojkaša zbog SILOVANJA!

Finska policija je u okviru istrage o silovanju privela je osam igrača kubanske odbojkaške reprezentacije.

Odbojkaši su osumnjičeni za silovanje žene u finskom gradu Tampereu u petak, saopštila je policija.

Kubanski reprezentativci učestvuju na turniru Svetske lige u odbojci čiji je domaćin Finska, prenosi BBC. Policijski zvaničnici su objasnili da su ovaj slučaj javno komentarisali zbog spekulacija da su osumnjičeni igrači pobegli, pošto ih nije bilo u timu.

Među uhapšenim zbog sumnji za silovanje je kapiten reprezentacije, koji je i propustio utakmicu protiv Portugala u nedelju.

Policija je saopštila da je uhapšila tri igrača u subotu i još pet u nedelju nakon što je navodna žrtva podnela prijavu. Detalji prijave nisu poznati, a ubrzo se očekuje odluka da li će igrači biti pušteni iz pritvora jer je povratak ekipe na Kubu planiran za danas.

Izvor: Tanjug
Foto:Twitter/Business Insider UK

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter