Izvor:
25.11.2017 u 15:16
0

OSVETILI 235 LJUDI: Egipatska vojska sravnila sa zemljom islamiste odgovorne za pokolj!

Egipatska vojska danas je saopštila da su njihovi avioni izveli napade i pogodili više vozila korišćenih u napadu u kojem je u petak ubijeno 235 ljudi u severnom Sinaju.

Kako je saopšteno, vozila su uništena a osobe koje su se nalazile u njima ubijene, prenosi AP.

Vozila su se nalazila u blizini mesta jučerašnjeg napada na džamiju u gradu Bir al Abd, najkrvavijeg koji su izveli islamisti u modernoj istoriji Egipta.

Za sada nijedna grupa nije preuzela odgovornost za napad, ali je tzv. Islamska država obećala da će u Sinaju i Egiptu istrebiti Sufije, pripadnike mističnog pokreta u okviru islama na koje ekstremisti gledaju kao na jeretike, navodi AP.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter