Izvor:
27.11.2017 u 18:54
0

SLONOVIMA NA LJUDE: Indijska policija čisti šume od ilegalaca!

Indijska policija preuzela je neobičan korak i pozvala u pomoć slonove u pokušaju da protera na stotine ljudi koji ilegalno žive po šumama koje su zaštićene zakonom na dalekom severoistoku te zemlje.

Policija je u demonstraciji sile koristila buldožere i slonove, a stanovnici šumskih predela su odgovorili bacajući kamenje.

Policijski zvaničnik Hiren Nat rekao je da je makar petoro demonstranata povređeno u gužvi nakon što je policija iskoristila suzavac u šumskoj oblasti u državi Asam.

Vlasti imaju u planu da unište oko 1.000 bambusa i limenih buradi.

Ministar za šume Pramilja Brahma rekao je da je ta oblast prirodno stanište za slonove, a nedozvoljena smeštanja su primoravala ove velike životinje da odlaze u potrazi za hranom.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/Maja Tours‏

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter