Izvor:
28.11.2017 u 14:21
0

TRAMP NEĆE UČESTVOVATI U KAMPANJI MURA: Republikanski poslanici će izbaciti Roja iz Senata ako u njemu dobije mesto!

Američki predsednik Donald Tramp neće učestvovati u kampanji republikanskog kandidata za američki Senat, Roja Mura iz Alabame, koji se suočava za optužbama za seksualne napade, izjavio je neimenovani zvaničnik Bele kuće.

Zvaničnik, koji je tražio da ostane anoniman, rekao je da Tramp neće ići u kampanju za Mura pre specijalnih izbora za Senat 12. decembra, koji se održavaju kako bi se popunilo mesto u tom telu nakon što je Džef Sešns podneo ostavku kako bi preuzeo mesto američkog državnog tužioca. Neimenovani zvaničnik rekao je da Tramp neće otputovati u Alabamu u ime Mura, uprkos tome što je javno izrazio sumnju u optužbe više žena protiv Mura za seksualni napad.

Američka agencija navodi da republikanski poslanici razmatraju da izbace Mura ukoliko dobije mesto u Senatu na izborima.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/New York Daily News‏Verified account

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter