Izvor:
03.12.2017 u 22:23
0

Tramp: Nisam tražio od Komija da ne istražuje Flina!

Predsednik SAD Donald Tramp objavio je na svom Tviter nalogu da nikada nije tražio od bivšeg direktora Federalnog istražnog biroa (FBI) Džejmsa Komija da prestane sa istragom o bivšem savetniku za nacionalnu bezbednost Majklu Flinu.

"Nikad nisam tražio od Komija da prekine sa istragom o Flinu. To je samo još lažnih vesti koje pokrivaju još jednu Komijevu laž", naveo je Tramp na svom nalogu na Tviteru.

Komi je u june ove godine pred američkim Kongresom svedočio da je Tramp od njega na sastanku jedan na jedan tražio da li bi mogao da "pusti Flina", podseća Si-Bi-Es njuz.

Komi je rekao da je Tramp zahtev uputio dan nakon što je prisilo Flina da podnese ostavku.

Flin je u petak priznao da je lagao FBI i prihvatio je da sarađuje u istrazi specijalnog savetnika za istraživanje mogućeg mešanja Rusije u američke predsedničke izbore 2016. godine, Roberta Milera.

Tramp je juče naveo da je delovanje Flina posle izbora 2016. godine bilo u skladu sa zakonom.

"Morao sam da otpustim Flina jer je lagao potpredsednika i FBI. On je priznao krivicu za te laži. To je šteta zato što su njegove akcije tokom tranzicije bile zakonite. Nije bilo šta da se krije!", napisao je Tramp na svom Tviter nalogu.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter