Izvor:
10.12.2017 u 18:50
0

ŠPANIJA I PORTUGAL: Izdale upozorenja na opasnost od oluje!

Španija i Portugalija izdale su danas upozorenja na jake vetrove i obilne padavine usled oluje koja se bliži Pirinejskom poluostrvu sa Atlantika.

Španski meteorološki zavod izdao je crveno upozorenje – na ekstremnu opasnost od vremenskih nepogoda danas koje će doneti oluja Ana, prenosi AP.

Kako se navodi, najveća pretnja po bezbednost biće jaki vetrovi, koji bi mogli da dostignu i brzinu do 120 kilometara na čas u planinskim predeliama i na severozapadu zemlje.

Portugalski meteorološki zavod takođe je izdao upozorenje na ekstremnu opasnost od snažnih vetrova u severnim i centralnim delovima zemlje.

Izvor: Tanjug.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter