Izvor:
11.12.2017 u 17:34
0

PUTIN DOŠAO PO SVOJE LJUDE: Proglasio pobedu i naredio ruskim trupama da se pakuju!

Predsednik Rusije Vladimir Putin zaprepastio je javnost kad je sleteo u rusku vojnu bazu Hmejmim u Siriji.

Putin je naredio ruskoj armiji da počne da se povlači iz Sirije. Povlači se veći deo trupa, dok će nešto vojske ostati u toj bazi u provinciji Latakiji.

– Ruski vojnici se vraćaju kući kao pobednici. Ruske vazduhoplovne snage briljantno su obavile posao u Siriji. Ruska i sirijska vojska porazile su najsnažniju organizaciju međunarodnih terorista za samo dve godine – kazao je u Hmejmimu predsednik Rusije, kog je u toj ruskoj bazi dočekao i predsednik Sirije, Bašar al Asad.

– Rusija će izvesti nezapamćene napade na teroriste ako ikad više podignu glavu u Siriji. Nikad nećemo zaboraviti gubitke koje smo pretrpeli u borbi protiv terorizma u Siriji i Rusiji. Sećanje na žrtve borbe protiv terorizma samo nas jača u borbi za iskorenjivanje terorizma – dodao je predsednik Rusije.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/Dan Snyder‏

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter