Izvor:
18.12.2017 u 16:42
0

KONGRES FILIPINA PONOVO ODOBRIO BUDŽET: Za rat protiv droge izdvojeno 15 miliona evra!

Kongres Filipina odobrio je zakon o predloženih 900 miliona pezosa (više od 15 miliona evra) za rat protiv droge. Filipinski senator i šef finansijskog komiteta Loren Legarda rekla je da je Kongres ponovo odobrio budžet koji je tražila policija, zato što sada Agencija za borbu protiv droge vodi taj kontroverzni rat.

Očekuje se da zakon koji je Kongres ove zemlje prošle nedelje odobrio, podrži i predsednik Filipina Rodrigo Duterte koji je i pokrenuo ovaj rat.

Policija je saopštila da je u samoodbrani tokom kampanje koja traje 17 meseci usmrtila više od 3.900 osumnjičenih dilera i korisnika droga, ali su istraživanja pokazala sumnje među Filipincima o opravdanosti policijskih izveštaja.

Izvor: Tanjug
Foto:Twitter/loren legarda

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter