Izvor:
19.12.2017 u 02:42
0

UZNEMIRUJUĆE: Poznati di-džej poginuo na nastupu (VIDEO)

Na internetu je objavljen video-snimak trenutka u kom se pozornica ruši i pada na Kejlaba Freitasa (30) na festivalu "Atmosfera" u gradu Esteiju.

Oko 5000 ljudi posetilo je festival u nedelju popodne, kada se dogodila smrtonosna nesreća. Freitas je odmah prevezen u bolnicu, ali je umro od teških povreda glave.

Meteorolozi su ranije upozoravali na moguće snažne nalete vetra i kiše, ali organizatori su odlučili da nastave sa održavanjem festivala uprkos upozorenjima. Pokrenuta je službena istraga uzroka urušavanja pozornice

Festival je objavio službenu izjavu: "Uvek nam je važna sigurnost naše publike i pobrinućemo se da budu informisani o slučaju. Žalimo zbog gubitka svog prijatelja i umetnika. Prioritet nam je da pomognemo povređenima i njihovim porodicama. Zahvaljujemo vojsci i vatrogascima na pomoći".

Izvor: Index.hr
Foto: Screenshot Youtube

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter