Izvor:
15.07.2016 u 14:32
0

NEMAČKA KANCELARKA MERKEL: „Neverica zbog Nice, pobedićemo terorizam“

Nemačka kancelarka Angela Merkel osudila je danas napad na francuskoj rivijeri u Nici u kojem je ubijeno najmanje 84 ljudi i dodala da će Nemačka stajati uz Francusku u "borbi protiv terorizma".

Svi mi koji smo ovde na samitu ASEM ujedinjeni smo u osećaju neverice zbog napada koji je doneo masovno ubijanje u Nici– kazala je Merkelova na marginama velikog samita azijskih i evropskih lidera u Mongoliji.

Nemačka stoji na francuskoj strani u borbi protiv terorizma, zajedno sa mnogim, mnogim drugim. Uverena sam da ćemo, uprkos svim poteškoćama, pobediti u ovoj borbi– rekla je Merkelova, preneo je Rojters.

Tanjug
Foto: Twitter/CRI Türkçe

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter