Izvor:
15.07.2016 u 16:31
0

TRODNEVNA ŽALOST U FRANCUSKOJ: Ambasada u Beogradu otvara Knjigu žalosti

Francuski premijer Manuel Vals objavio je danas da će 16, 17. i 18. jul biti dani žalosti u Francuskoj, posle terorističkog napada u Nici u kojem je protekle noći napadač kamionom i pucnjima ubio najmanje 84 i ranio više od 100 ljudi dok su posmatrali vatromet povodom nacionalnog praznika.

Vals je, posle sastanka Saveta odbrane u Jelisejskoj palati, rekao da će zastave na javnim ustanovama već od danas biti spuštene na pola koplja, prenose francuski mediji.

Suočavamo se sa ratom protiv terorizma. Oduprećemo se… Jedini odgovor mora biti odgovor ujedinjene Francuske – istakao je Vals.

On je novinarima rekao i da vlada namerava da za još tri meseca produži vanredno stanje, koje je uvedeno posle terorističkih napada izvedenih u Parizu 13. novembra prošle godine.

U Ambasadi Francuske u Beogradu danas u 13.00 sati biće otvorena Knjiga žalosti povodom terorističkog napada u Nici u kojem je ubijeno najmanje 84, a ranjeno više od 100 ljudi.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/CNNnews18

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter