Izvor:
14.01.2018 u 20:09
0

ZAPLAJENI TANKER POTONUO KOD OBALE KINE: Nema nade da su mornari preživeli!

Kineska državna televizija objavila je da je oštećeni iranski tanker "Sanči", koji je doplutao u vode ekskluzivne ekonomske zone Japana, danas "najednom planuo" i potonuo, a iranske vlasti saopštile su da "nema nade" da su mornari preživeli.

Zapaljeni tanker voda je nosila duže od nedelju dana nakon što se 6. januara sudario sa teretnim brodom u Istočnom kineskom moru.

Sinhua je juče javila da su kineski spasioci izvukli dva tela iz tankera, nakon što je prethodno pronađeno telo jednog mornara za kojeg se pretpostavlja da je bio deo 32-člane posade u kojoj je bilo 30 Iranaca i dvoje Bangladešana.

Iranska državna televizija izvestila je o potonuću "Sančija", a voditeljka je u ime nacije uputila saučešće porodicama mornara. U prilogu je citirana izjava šefa iranske pomorske službe Mahmuda Rastada da "nema nade u pronalazak preživelih među (nestalih) članova posade".

Celokupna posada kineskog teretnjaka sa kojim se tanker sudario spasena je odmah posle nesreće.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter