Izvor:
14.01.2018 u 20:16
0

TUČA U ŠTIPU: Napali čoveka u kafani, a dokrajčili ga na operacionom stolu!

U jednoj kafani u Štipu, na istoku Makedonije, u petak se desio neviđeni incident.

Dok je Z.A. ( 30 ) sa svojom suprugom sedeo za stolom i ćaskao, odjednom mu je iza leđa prišao O.O. ( 32 ) i bez upozorenja počeo da ga udara.

Policija je saopštila da se incident dogodio pola sata iza ponoći. Pobesneli O.O. je iznenađenog Z.A. sa pesnicama prvo počeo da udara po glavi i licu, a potom i po telu.

Kada je Z.A. nekako uspeo da se pridigne i ustane sa stolice, pritčalo je obezbeđenje kafane koje ih je razdvojilo i izbacilo iz ugostiteljskog objekta.

Povređeni Z.A. je odmah otišao u Kliničku bolnicu u Štip da mu lekari saniraju povrede. Međutim, dok je Z.A. još bio na prijemnom odelenju, u bolnicu je uleteo napadač O.O. zajedno sa svojim prijateljem D.K. ( 29 ) iz Štipa, pa su obojica počeli da tuku svoju žrtvu. Od siline udaraca Z.A. je pao ispod lekarskog stola za pregled, nakon čega su O.O. i D.K. prevrnuli sto i sa njim nastavili da udaraju Z.A. po celom telu.

To im nije bilo dovoljno, pa su nesrećnog čoveka nastavili da mlate i sa drugim predmetima koje su našli u ordinaciji.

Policija iz Štipa preduzima mere na rasčišćavanju ovog nesvakidašnjeg slučaja nasilja.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter