Izvor:
14.01.2018 u 23:10
0

MAKRON OTKRIO DETALJE O SEKSU SA BRIŽIT DOK JE BIO UČENIK: Francuski predsednik napisao EROTSKI ROMAN!

U novoj biografiji prve dame Francuske Brižit Makron piše da je njen suprug napisao pikantan roman inspirisan početkom njihove romanse, kada je Emanuel Makron bio još uvek tinejdžer, a ona bila njegova učiteljica drame, u to vreme udata za drugog muškarca.

Makron, koji je napunio 40 godina prošlog meseca, zaljubio se u Brižit tokom proba za školsku predstavu u školi u gradiću Amijenu, uprkos neodobravanju njegovih roditelja da bude u vezi sa 24 godine starijom ženom, preneo je Rojters.

Knjiga "Brižit Makron, oslobođena žena", koja će biti objavljena sledeće nedelje, navodi reči komšije iz Makronovog rodnog grada, koji je ispričao da je Brižit prekucala 300 strana njegovog rukopisa.

To je bio smeo, pomalo nepristojan roman. Naravno, imena nisu bila ista, ali mislim da mu je bilo neophodno da izrazi to što je tada osećao – rekao je neimenovani komšija. Portparolka u Makronovoj kancelariji odbila je da komentariše te navode.

Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter