Izvor:
14.01.2018 u 23:15
0

PREPLAŠENI PUTNICI, MRAK I RAZBIJENI PROZORI: Objavljen PRVI SNIMAK iz unutrašnjosti aviona koji je skliznuo sa piste! (VIDEO)

Na internetu se pojavio prvi snimak iz unutrašnjosti avion turske niskotarifne kompanije koji je skliznuo danas sa piste po sletanju na aerodrom u Trabzonu. Avion se zaustavio tik iznad mora, što je izazvalo paniku među putnicima.

U avionu je zajedno sa članovima posade, bilo 162 osoba, koji su preplašeni spustili glave iza sedišta. Na kratkom snimku vide se i razbijen prozor, a potom kako spasilački timovi prskaju avion spolja.

Među putnicima, kao ni članovima posade srećom nije bilo povređenih, iako se avion zaustavio tik iznad mora.

Blic
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter