Izvor:
15.07.2016 u 20:38
0

HAOS U NICI SE NASTAVLJA: Evakuisan aerodrom, HITNA kontrola pristupa sa mora!

Na aerodromu u Nici putnicima je danas bilo naloženo da napuste aerodromsku zgradu, ali im je kasnije bilo dopušteno da se vrate i uzmu svoj prtljag.

Aerodromski terminal bo je blokiran i u njemu su bili raspoređeni pripadnici vojske, prenosi izveštač AP-a sa lica mesta. Na veb sajtu aerodroma kasnije je objavljena poruka da, "uprkos strašnim događajima koji su se dogodili, prustup aerodromu i vazdušni saobraćaj neće biti poremećeni".

Pored toga, u Nici je organičen pristup sa mora Engleskoj promenadi, gde je protekle noći u terorističkom napadu ubijeno 84 ljudi.

Prefektura u Nici je zabranila kretanje brodova kao i podvodnih plovila i pojasu od 300 metara duž Promenade, između luke Abri de Karas i opštinske luke u Nici, javlja "Nis maten".

Isti list prenosi i da je policija proveravala jedan sumnjiv kamion parkiran na istočnom prilazu Nici i digla u vazduh paket u njemu.

Izvor:Tanjug
Foto: Facebook/USAG-Karlsruhe

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter