Izvor:
19.01.2018 u 01:07
0

UBIJEN ZAMENIK FEDERALNOG MARŠALA: Osumnjičeni nije u bekstvu i više ne predstavlja opasnost po stanovništvo!

U pucnjavi koja se dogodila jutros po lokalnom vremenu u Harisburgu, glavnom gradu američke savezne države Pensilvanije, ubijen je zamenik federalnog maršala, a ranjen je federalni policajac.

Povrede policajca nisu opasne po život, a pucnjava se dogodila prilikom pokušaja hapšenja u kući osumnjičenog, ali policija nije želela da navodi detalje, najavljujući konferenciju za medije kasnije u toku dana. Okružni tužioc okruga Dofin Fren Čardo potvrdio je da se dogodila pucnjava te naveo da osumnjičeni "nije u bekstvu i više ne predstavlja opasnost po stanovništvo".

Gradonačelnik Harisburga Erik Pejpenfjuz saopštio da su u pucnjavi ranjena dva policajca koji su "hrabro uzvratili vatru i kritično ranili napadača".

– Nema reči koje bi na pravi način izrazile tugu koju osećamo u ovom trenutku – naveo je Pejpenfjuz porodici ubijenog.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/RT

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter