Izvor:
19.01.2018 u 01:50
0

BOSANAC PREMINUO U SAD: Živeo je kao beskućnik, prao sudove u restoranu, a pronašli ga smrznutog na klupi!

Bosanac Suad Teočanin (42) koji je živeo u američkom Midlberiju kao beskućnik, preminuo je od smrzavanja prošlog vikenda.

Kako piše lokalni portal WCASX, Teočanin se preselio u SAD pre nekoliko decenija u potrazi za boljim životom. Radio je u restoranu Tavern gde je prao suđe 10 godina. Svi su se dobro slagali s njim i voleli su ga. Pokušali su da mu nađu stan, ali je nisu imali sreće zbog visokih cena.

– Uložili smo dosta vremena, resursa i ljudi u potrazi za domom. Kada je imao novac, on ga je trošio na pomaganje drugim ljudima – rekao je Holms Džejkobs, vlasnik restorana.

Teočaninova smrt nije pogodila samo njegove kolege već i sve stanovnike Midlberija koji su ga godinama znali.

– Svi su ga voleli od prvog dana jer je bio ozaren, veseo i uvek je pomagao drugima – kazala je njegova koleginica Džin Fišer-Montros.

Prisetila se kada je Suad počeo da radi u restoranu 1990-ih godina. Istakla je kako je bio vrlo vredan radnik.

Izvor: Kurir
Foto: Wikipwedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter