Izvor:
19.01.2018 u 16:16
0

UŽAS NA KOPAKABANI: Automobilom pokosio ljude na plaži i usmrtio jednu bebu! (VIDEO)

Automobil je uleteo na šetalište u Riju, nedaleko od plaže Kopakabana, usmrtio jednu bebu i povredio 15 ljudi, saopštili su brazilski zvaničnici.

Televizija je prikazala kako povređeni leže na pesku i trotoaru dok im se ukazuje pomoć. Oštećeni automobil zaustavio se na plaži.

Vozač, koji je priveden, doživeo je epileptični napad, a policija je u vozilu pronašla lekove protiv epilepsije, preneo je Bi-Bi-Si.

Vozač je pobegao s mesta nesreće ali ga je policija ubrzo uhapsila, javila je agencija Rojters.

Policija je potvrdila da je poginula osmomesečna beba.

Očevici kažu da je automobil prešao biciklističku stazu i uleteo na šetalište, udarajući ljude i obarajući stolove i stolice jednog kafića. Policijski zvaničnik potvrdio je agenciji AFP da je reč o nesreći, a ne o terorističkom napadu. Istraga se nastavlja.

Šetalište na Kopakabani popularno je među stanovnicima Rija i turistima.

Blic.rs
Foto: Youtube-printscreen, Youtube

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter