Izvor:
21.01.2018 u 15:32
0

DEMOKRATE IZAZVALE KRIZU: Tramp frustriran zbog blokade vlade na godišnjicu njegove vladavine!

Američki predsednik Donald Tramp je "frustriran" činjenicom da se finansijska blokada vlade poklopila sa prvom godišnjicom njegove vlasti, rekao je direktor Bele kuće za budžet Mik Malveni.

On je novinarima rekao da Bela kuća veruje da su demokrate izazvale krizu s finansiranjem kako bi skrenule pažnju javnosti od Trampovih dostignuća tokom prve godine mandata.

– Demokrate su dobile blokadu koju su želele na njegovu godišnjicu – rekao je Malveni.

On je optužio demokrate da su tražile način da osramote administraciju i dodao da od njih zavisi kada će blokada biti ukinuta. Blokada američke vlade započela je u subotu u ponoć, nakon što demokrate i republikanci nisu uspeli da postignu dogovor o nastavaku finansiranja federalne vlade.

Neizvesno je koliko će dugo trajati blokada službi administracije SAD koja se poklopila sa godišnjicom inauguracije Donalda Trampa za predsednika.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/FloridaforHRC

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter