Izvor:
21.01.2018 u 16:40
0

KURDI BEŽE: Turski tenkovi ušli u sirijski Afrin!

Turski tenkovi ušli su u sirijski Afrin i podržavaju opozicionu Slobodnu sirijsku armiju u operaciji protiv kurdskih formacija.

Turska oklopna tehnika ne suočava sa ozbiljnim otporom kurdskih snaga samoodbrane, koji se sa granice povlače duboko u teritoriju Sirije. Vest je potvrdio i turski premijer Binali Jildirim.

Ranije je Generalštab Turske objavio početak operacije "Maslinova grančica" protiv kurdskih formacija u sirijskoj oblasti Afrin. Generalštab je naveo da je u operaciju uključeno 72 aviona, koji su pogodili 108 od 113 planiranih ciljeva. Prethodno su turske vlasti saopštile da su borci za koje se sumnja da su iz redova sirijskih Kurda preko granice ispalili četiri rakete na turski grad Kilis, pri čemu je lakše ranjena jedna osoba,

Izvor: Kurir
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter