Izvor:
16.07.2016 u 20:14
0

SESTRA NAPADAČA IZ NICE: Išao je godinama kod PSIHOLOGA!

Mohamed Lahouai Bulel koji je kamionom pokosio i ubio 84 osobe na promenadi u Nici u četvrtak, posećivao je psihologa nekoliko godina pre nego što se iz Tunisa doselio u Francusku 2005. godine, rekla je danas njegova sestra.

"Moj brat je imao psihološke probleme i mi smo dali policiji dokumenta koja pokazuju da je išao kod psihologa nekoliko godina", rekla je Rabeb Bulel za Rojters.

Bulel je bio poznat francuskoj policiji od ranije zbog počinjenih krivičnih dela, ali ne i obaveštajnim službama. Prema rečima ministra unutrašnjih poslova Bernara Kazneva, francuskim vlastima ništa nije ukazivalo da bi on mogao da počini takvo krvoproliće.

Izvor:Tanjug
Foto:Twitter/Sputnikint

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter