Izvor:
16.07.2016 u 21:28
0

ISPECI PA RECI: Britanka izjavom o napadu u Nici šokirala svet (VIDEO)

Britanka Lusi Nesbit Komaski (Lucy Nesbitt-Comaskey), koja se nalazi na odmoru u Nici, za televiziju “Sky news” dala je šokantnu izjavu, zbog koje je postala jedna od najomraženiih osoba na internetu.

Znam da je ovo grozno od mene i pomalo sebično, ali nam je napad u Nici pokvario šoping turu – rekla je Lusi i izazvala salvu kritika.

Kada je shvatila šta je uradila, izvinila se putem Facebooka, ali to nije umanjilo bes javnosti zbog njene bezosećajnosti.

Ona tvrdi da se prilikom davanja izjave nalazila u stanju šoka nakon što je prisustvovala stravičnom napadu i da se pogrešno izrazila.

Moje iskreno saučešće francuskom narodu i ljudima koji su u napadu u Nici izgubili svoje najmilije. Mnogo mi je žao što je moja izjava za “Sky News” zvučala bezosećajno. Bila sam u potpunom šoku i moje reči su pogrešno protumačene.

Britanka je s prijateljicom neposredno pre napada krenula da potraži toalet i planirala je da posmatra vatromet zajedno s okupljenim svetom, piše Daily Mail.

– Rekla sam prijateljici: “Ovo ne zvuči kao vatromet, već kao Bejrut pod opsadom” – izjavila je.

Izvor: DailyMail
Foto: YouTube Printscreen/ mufc1963

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter