Izvor:
24.01.2018 u 04:58
0

VELIKA BRITANIJA OBJAVLJUJE RAT LAŽNIM VESTIMA: Tereza Mej formira specijalnu jedinicu za borbu protiv dezinformacija!

Velika Britanija će formirati jedinicu kojom će pojačati borbu protiv takozvanih "lažnih vesti" i pokušati da spreči širenje kampanja dezinformisanja koje organizuju druge države, saopštio je portparol premijerke Tereze Mej.

Mejova je ranije optužila Rusiju za mešanje u izbore kao i da su njeni državni mediji širili lažne priče i retuširane fotografije u pokušaju da ugroze zapadne institucije, što je Rusija negirala.

Rusija je odbacila tvrdnje da se mešala u strane izbore, uključujući referendum o Bregzitu 2016. godine i predsednicke izbore u Sjedinjenim Državama iste godine.

Portparol Mejove nije naveo dodatne informacije o tome kako će jedinica funkcionisati i gde će joj biti sedište.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/RTV BN‏

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter