Izvor:
01.05.2016 u 18:31
0

UHAPŠENI DŽIHADISTI: Planirali NAPAD u Ankari

Turska policija privela je danas četvoricu džihadista takozvane Islamske države, zbog sumnje da su planirali da tokom proslave Praznika rada izvrše napad u prestonici Ankari, javili su lokalni mediji.

Preliminarna istraga je pokazala da su uhapšeni državljani Sirije, koji su neko vreme živeli u Ankari, navela je agencija Anadolija, a preneo Frans Pres.

Policija nije navela kakvu vrstu napada su uhapšeni planirali da izvrše.

U Turskoj su na snazi jake mere bezbednosti nakon niza napada koje su od početka godine izvršili džihadisti i kurdski militanti.

U oktobru su prošle godine u dvostrukom napadu bombaša-samoubica tokom prokurdskog mirovnog skupa u Ankari poginule 103 osobe, što je najkrvaviji teroristički napad u istoriji Turske.

Izvor: Tanjug
Foto: Wikimedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter