Izvor:
09.02.2018 u 21:27
0

TRAMP POTPISAO ZAKON O BUDŽETU I PORUČIO: Naša vojska će biti jača nego ikada pre!

Američki predsednik Donald Tramp je potpisao zakon o budžetu što je označilo kraj blokade tamošnje vlade.

– Upravo sam potpisao Zakon. Naša vojska će biti jača nego ikada pre. Mi volimo našu vojsku, ona nam je potrebna i daćemo joj sve što je potrebno, i više -napisao je Tramp na društvenim mrežama i istakao da to takođe podrazumeva i nova radna mesta.

– Zbog manjka republikanaca u Kongresu, bili smo primorani da trošimo na stvari koje nismo voleli ili želi, a sada, posle nekoliko godina, pobrinuli smo se za našu vojsku – dodao je Tramp.

Predstavnički dom SAD odobrio je jutros veliko budžetsko povećanje, što je okončalo kratkotrajnu blokadu vlade koja je trajala do ponoći. Novi budžet podrazumeva i veća izdvajanja za vojsku. Američki predsednik je istakao da se mora izabrati veći broj republikanskih poslanika u Kongresu kako bi se smanjila nepotrebna trošenja koja nisu u skladu sa njegovom politikom.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/thehill

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter