Izvor:
19.07.2016 u 20:57
0

INCIDENT U FRANCUSKOM ODMARALIŠTU: Napadač povredio majku i njene tri kćerke jer su „oskudno obučene“

Nepoznati napadač je nožem izboo ženu i njene tri kćerke u Francuskoj gde su bile na odmoru, prenosi Dejli Mejl (DailyMail). Razlog za napad je navodno to što su one bile "oskudno obučene", navodi isti izvor.

Porodica je napadnuta u malom turističkom mestu Garda – Kolombe (Garda-Colombe) u Alpima na jugu Francuske. Nakon što je povredio ženu (46) i njene kćerke uzrasta između 8 i 14 godina napadač je pobegao, ali policija je kasnije uspela da ga uhapsi.

Prema izveštajim lokalnih medija motiv napada još nije poznat, a čovek je navodno rekao da je samo pokušao da im da preporuke kako treba da se oblače i da su bile previše "lagano obučene".

Francuski mediji su odmah objavili da je napadač musliman, iako to nije potvrđeno. On je navodno, takođe, bio sa svojom porodicom na odmoru.

Najmlađa žrtva koja ima samo 8 godina u kritičnom je stanju jer je prilikom napada oštećeno plućno krilo i lekari se bore za njen život.

Vlasti su uzdržane po pitanju kvalifikovanja ovog zločina. Lokalni tužilac je izjavio da je motiv napada vrlo nejasan i da nijedna reč u vezi sa religijom nije izrečena prilikom napada.

Izvor: DailyMail
Foto: Twitter/ MailOnline

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter