Izvor:
20.07.2016 u 01:38
0

PUCNJAVA U KLIVLENDU: Sevali meci u blizini policijskog vozila!

U blizini policijskog transportnog vozila, kod mesta na kojem se održava republikanska Nacionalna konvencija, danas su se začuli pucnji, saopštili su policijski izvori, a podataka o eventualnim žrtvama nema, javlja Rojters.

Ovo nije prvi put da je došlo do pucnjave u Klivlendu, koji je domaćin skupa na kojem se očekuje da će Republikanci nominovati njujorškog milijardera Donalda Trampa za svog kandidata na predsedničkim izborima u SAD, podseća britanska agencija.

U ovako gusto naseljenoj oblasti dobijate izveštaje da se dešavaju takve stvari – rekao je načelnik klivlendske policije Kelvin Vilijams na jutrošnjem brifingu, pre nego što je prijavljena najnovija pucnjava.

U Klivlendu su danas po podne najmanje tri osobe uhapšene nakon što su se popele na jarbol za zastavu u blizini mesta održavanja ovonedeljne republikanske Nacionalne konvencije, i okačile transparent u znak protesta protiv Trampa.

Koristeći kamion sa merdevinama, vatrogasci su spustili demonstrante i transparent sa porukama protiv Trampa, javio je Rojters, pozivajući se na navode očevica.

Konvencija, koja traje do četvrtka, obeležena je pretežno mirnim protestima, podseća britanska agencija. Očekuje se da će se Tramp na predsedničkim izborima 8. novembra suočiti sa protivkandidatkinjom iz redova Demokratske stranke Hilari Klinton.

Tanjug
Foto: Printscreen/Rt.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter