Izvor:
13.02.2018 u 01:43
0

Obama: Poziranje za portret frustrirajuće!

U Nacionalnoj galeriji portreta u Vašingtonu danas su predstavljeni portreti bivšeg američkog predsednika Baraka Obame i njegove supruge Mišel.

Tom prilikom Obama je okupljenima u galeriji rekao da obično mrzi da pozira i da postane nestrpljiv te da brzo počne da gleda na sat.

Iako mu je rad sa umetnikom Kehinde Vili pričinilo veliko uživanje, Obama je priznao da je sedenje tokom poziranja za njega bilo frustrirajuće iskustvo.

Rekao je i da je slikar pažljivo slušao njegove sugestije, ali da je većinu njih ignorisao, prenosi AP.

Kako je objasnio, zatražio je da mu kosa bude manje seda, ali umetnik je to odbio, kao i da je pokušao da "ispregovara manje uši".

Galerija ima kompletnu kolekciju predsedničkih portreta.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter