Izvor:
20.07.2016 u 23:57
0

OČEKUJU SE VAŽNE ODLUKE: Moguće proglašenje vanrednog stanja u Turskoj

U Ankari je popodne završena sednica Nacionalnog saveta za bezbednost Turske a, kako je ranije najavio turski predsednik Redžep Tajip Erdogan, posle tog sastanka očekuje se da će biti saopštene "važne odluke".

Sastanak je održan u predsedničkoj palati u Ankari i trajao gotovo pet sati, a predsedavao mu je Erdogan, javila je Anadolija.

Nešto ranije zamenik predsedavajućeg Partije pravde i razvoja Dževdet Jilmaz rekao je za Heber Turk TV da će turske vlasti razmotriti upotrebu vanrednih mera što bi, kako je rekao, moglo da uključi i uvođenje vanrednog stanja, preneo je Blumberg.

Posle sastanka Saveta, očekuje se da će Erdogan održati sednicu vlade.

Izvor: Tanjug
Foto: twittter/ XHnews

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter