Izvor:
19.02.2018 u 14:42
0

PUCNJAVA U SAN ANTONIJU: Na parkingu restorana upucano dete i troje odraslih!

Policija u američkom gradu San Antoniju traga za maskiranom osobom osumnjičenom da je na parkingu popularnog lokalnog restorana iz poluautomatskog oružja upucao šestogodišnjeg dečaka i troje odraslih.

Navodi se da je šef policije San Antonija Vilijam Mekmanus izjavio da su povrede dvoje od tri ranjene odrasle osobe opasne po život, dok je dečak pogođen u nogu i očekuje se da će preživeti.

Američka televizija navodi Mekmanusove reči da su sve četiri žrtve u rodbinskim vezama i da odrasli imaju po 20-ak godina.

Policija je saopštila da se pucnjava dogodila sinoć oko devet časova po lokalnom vremenu dok su žrtve stajale ispred restorana "Teksas roudhaus" u blizini tržnog centra "Ingram park".

– Ne verujemo da je ova pucnjava bila slučajna – rekao je Mekmanus.

Izor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter