Izvor:
19.02.2018 u 15:19
0

POKOLJ NA FLORIDI ZBOG DEVOJKE: Monstrum slao jezive poruke dečku svoje bivše!

Nikolas Kruz (19), koji je u sredu usmrtio 17 i ranio još 15 osoba u srednjoj školi na Floridi, mesecima pre krvavog pira slao je preteće poruke novom dečku svoje bivše devojke. Ovaj 19-godišnjak je poslao seriju pretećih poruka 17-godišnjem Eneu Sabadini pošto je počeo da izlazi sa njegovom bivšom devojkom.

Poruke su poslate nekoliko meseci pre nego što je Kruz zapucao u srednjoj školi na Floridi.

U jednoj od pretećih poruka pisalo je: "Ja ću te je…o ubiti. Ubiću te. Gledaću kako krvariš."

U drugoj poruci, zajedno sa fotografijom na kojoj se nalaze novac i oružje, Kruz je napisao: "Nemate pojma na šta sam sve sposoban."

Sabadini je rekao da je počeo da se zabavlja sa Kruzovom bivšom devojkom ubrzo pošto su raskinuli u avgustu 2016. godine. Bivša devojka je rekla da ne želi da bude identifikovana.

Sabadini je rekao da je na kraju raskinuo sa Kruzovom bivšom u decembru 2016. godine, a najnovije preteće poruke Kruz mu je poslao nekoliko meseci kasnije, u avgustu 2017. godine.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter