Izvor:
21.02.2018 u 22:34
0

SKLONILI „ALEKSANDRA MEKEDONSKOG“ ZBOG „PRIJATELJSTVA“: Preimenovana prva tabla od ukupno 25 na auto-putu u Makedoniji!

Radnici u Makedoniji skinuli su tablu na kojoj piše "Aleksandar Makedonski" sa auto-puta koji će se u budućnosti zvati auto-put "Prijateljstvo",

Šef kompanije za održavanje auto-puta u Makedoniji Gajur Kadriju rekao je da je uklonjena prva tabla od ukupno 25 na auto-putu. Makedonska vlada nedavno je odlučila da preimenuje i aerodrom u Skoplju, koji je nosio ime"Aleksandar Veliki" u "Skopski međunarodni aerodrom".

Vlasti Makedonije počele su u utorak da sa autoputa skidaju table sa oznakom za skopski aerodrom "Aleksandar Makedonski". Grčka je blokirala pristup Makedonije NATO i početak pregovora za pristup EU zbog spora oko imena.

Makedonski premijer Zoran Zaev kazao je u ponedeljak da je ubeđen da će se spor oko imena sa Grčkom rešiti na samitu NATO, koji će se održati u julu.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter