Izvor:
24.02.2018 u 13:38
0

Zaletela se kombijem u pokušaju da probije zaštitnu ogradu Bele kuće: Još jedan incident već hapšene tridesetpetogodišnjakinje!

Američka tajna služba saopštila je da je uhapšena žena, koja se belim kombijem namerno zaletela u zaštitnu ogradu Bele kuće, ali je nije probila.

Tokom incidenta nije došlo do pucnjave i niko od pripadnika policije nije povređen, navodi se u saopštenju.

Kako se dodaje, 35-godišnja žena iz La Verna, u državi Tenesi, već je ranije imala "susrete" sa policijom u blizini Bele kuće, čije su posledice bila "brojna hapšenja za razne krivične prekršaje", prenosi Rojters.

U saopštenju se ne navodi ime uhapšene žene.

Bela kuća je privremeno bila delimično zatvorena posle incidenta, koji se dogodio ubrzo nakon sastanka američkog predsednika Donalda Trampa i australijskog premijera Malkom Turnbula, koji se i dalje nalazio u Beloj kući.

Tramp je na Tviteru zahvalio tajnoj službi na dobro urađenom poslu.

Si-En-En navodi, pozivajući se na neimenovane izvore iz policije, da incident nije bio usperen protiv Trampa niti bilo koga u Beloj kući, već da se verovatno radi o osobi s mentalnim problemima.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter