Izvor:
25.02.2018 u 01:58
0

KAO U HOLIVUDSKOM FILMU: Naoružana banda upala na žurku bogataša ali ih on iznenadio! (VIDEO)

Naoružana banda upala je na imannje jednog bogataša u Najrobiju, u nameri da opljačkaju njegove goste jer je te večeri pravio zabavu.

Nepoznati muškarac sam se obračunao sa bandom, a pojedini mediji ceo incident porede sa holivudskim serijalom "Umri muški".

Sedmočlana naoružana grupa uletela je na privatan posed i pokušala da opljačka goste, ali nisu računali da će ih domaćin dočekati i više nego spreman. U razmeni vatre ubio je jednog od napadača.

Bezbednosne kamere snimile su ceo incident. Kada je video svoje prijatelje koje su napali pljačkaši, vlasnik imanja im je priskočio u pomoć.

Jedan od napadača bio je naoružan automatskom puškom "AK-47", a ispalio je tri hica dok se banda probijala kroz kapiju. Maskirani napadači zatim su počeli da jure vlasnika, koji se sakrio u kući.

Drugi napadač u tamnoj kamuflažnoj odeći, uperio je pušku u automobil u kojem su bili preplašeni gosti. Za nekoliko trenutaka, domaćin čije ime nije objavljeno, uzeo je poluautomatsko oružje za koje ima dozvolu, i krenuo da se obračunava sa razbojnicima.

Iako je bio brojno nadjačan ispalio je sedam metaka, ubio jednog od napadača i teško ranio još dvojicu, dok su ostali počeli da beže.

Kurir.rs
Foto: Youtube-printscreen/Youtube

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter