Izvor:
13.03.2018 u 15:58
0

JOŠ JEDAN INCIDENT U BEČU: Avganistanac nožem napao policajca ispred parlamenta!

Dan nakon napada nožem na vojnika koji je obezbeđivao rezidenciju ambasadora Irana u Beču jutros se u prestonici Austrije dogodio novi napad – nešto posle osam časova je jedan državljanin Avganistana napao pripadnika obezbeđenja ispred austrijskog parlamenta.

Avganistanac je pokušao da pripadnika obezbeđenja izvuče iz automobila, ali je ovaj uspeo da osujeti napad korišćenjem biber spreja.

Napadač nije bio naoružan i niko nije povređen u ovom napadu.

Jedan državljanin Austrije egipatskog porekla, koji važi za islamskog vernika, nožem je u noći između nedelje i ponedeljka, napao vojnika koji je obezbeđivao rezidenciju ambasadora Irana. A sredinom prošle nedelje je jedan Avganistanac, koji je 2015.kao izbeglica došao u Austriju, nasumično nožem nasrnuo na prolaznike u drugom bečkom okrugu, povredivši jednu tročlanu porodicu.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/Volim Podgoricu

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter