Izvor:
13.03.2018 u 21:10
0

TRAMP: Trovanje agenta? Zvuči kao da su Rusi krivi!

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas "da zvuči" kao da je Rusija odgovorna za trovanje bivšeg špijuna Sergeja Skripalja i njegove ćerke u Velikoj Britaniji, dodajući da će o tome razgovarati sa britanskom premijerkom Terezom Mej.

"Zvuči kao da oni veruju da je Rusija odgovorna i svakako bih te nalaze shvatio kao činjenicu. SAD će osuditi Rusiju ukoliko se to poklopi sa britanskim nalazima", rekao je Tramp novinarima uoči puta u Kaliforniju, prenosi AP.

Prema dosadašnjim saznanjima plasiranim u medijima, Skripalj i njegova ćerka Julija otrovani su 4. marta vojnom nervnom supstancom, proizvedenom u Rusiji.

Skripalja i njegovu ćerku pronašli su doktor i sestra, koji su bili u prolazu, u nesvesnom stanju nedaleko od tržnog centra u Solzberiju.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter