Izvor:
20.03.2018 u 23:44
0

DRAMA U PRINSTONU: Muškarac se zabarikadirao u restoranu, blokiran centar grada!(VIDEO)

Vlasti u Prinstonu, u Nju Džersiju, saopštile su da se naoružani muškarac zabarikadirao u restoranu preko puta kampusa Univerziteta Prinston.

Policija je saopštila da "nije poznato da li drži taoce" u restoranu "Panera bred" i da nije jasno šta je izazvalo incident, koji se dogodio oko 10 sati po lokalnom vremenu.

Za sada nije prijavljeno da je neko povređen. Vlasti su blokirale centar Prinstona, a dve zgrade univerzitetskog kampusa su evakuisane iz predostrožnosti.

Ispred restorana su raspoređeni policajci sa zapetim oružjem, dok su pregovori u toku.

Za sada se ne zna da li naoružani muškarac ima bilo kakve veze sa Univerzitetom Prinston, na kome trenutno nema predavanja jer je u toku prolećna pauza.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter