Izvor:
22.03.2018 u 00:31
0

CURE INFORMACIJE IZ TRAMPOVOG KABINETA: Američki predsednik nije poslušao savetnike i pozvao Putina!

Američki predsednik Donald Tramp oglušio se o upozorenja svojih savetnika kada je čestitao predsedniku Rusije Vladimiru Putinu pobedu na nedavno održanim predsedničkim izborima, pišu američki mediji.

U belešci savetnika predsedniku povodom njegovog telefonskog razgovora sa ruskim kolegom navodno je pisalo velikim slovima: "Ne čestitati!".

Tramp je reagovao veoma burno kada je u javnost procurila informacija da je od svojih savetnika za nacionalnu bezbednost dobio direktne instrukcije u materijalima za brifing da ne čestita Putinu na nedavnoj pobedi u telefonskom razgovoru u utorak ujutru, rekao je izvor upoznat sa situacijom.

Tramp se razbesneo u utorak uveče kada je svoje saradnike i savetnike pitao ko je odgovoran za curenje ove informacije primetivši da je samo mali broj članova osoblja imalo pristup tim materijalima i znalo kakve su instrukcije date za razgovor sa Putinom.

Incident otkriva dugotrajno Trampovo uverenje da u njegovoj administraciji – naročito u oblasti nacionalne bezbednosti – postoje pojedinci koji aktivno rade na njegovom podrivanju.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter